Puter ili margarin: Šta više utiče na holesterol i da li je zdravo koristiti ih za prženje
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Zora
Margarin je obično smeće! Što ni insekti ne jedu, sigurno nije za ljude! (bivša dr.med.)
Beograđanka
Margarin je nastao kao "puter za siromašne" i pravio se od goveđeg loja. Možda nije bilo ukusno kao puter, ali bar nije moglo da te ubije. A ovom današnjem margarinu fali valjda još jedan sastojak pa da bude - plastika. Maslac jeste postao preskup i ne možemo više da ga priuštimo kao pre, ali trovati decu "kolačima" sa ogromnim količinama margarina... zlo.