Jedan napitak može da ublaži posledice konzumiranja masne hrane, ali to ne sme postati pravilo i redovna rutina
Ako spadate u ljude koji tokom jakog stresa dobiju želju da pojedu nešto masno, dobro je znati da unošenjem...
Dobre i loše masti: Koje su najbolje, a koje najštetnije za telo
Jedna vrsta masti štiti naše srce, dok nas druga izlaže riziku od kardiovaskularnih bolesti, zato treba pra...
Da li šaka pistaća dnevno može da poboljša zdravlje očiju
Pistaći su bogati luteinom, biljnim pigmentom koji štiti makulu oka od oštećenja plavom svetlošću
Keleraba olakšava varenje i umanjuje nadutost: Zašto osobe sa bolestima štitne žlezde ne smeju da je jedu
Vlakna u kelerabi doprinose zdravlju digestivnog sistema i olakšavaju rad creva, smanjujući probleme poput ...
Koje doba dana je najbolje za večeru, a koje za doručak i ručak
Što kasnije jedemo, to smo više gladni, a užina je često nepotrebna ako jedemo dovoljno tokom obroka
Post nije dijeta, već režim unošenja namirnica pri kome se mnogi ugoje: Sve o koristima i najčešćim greškama
Mnogi ljudi praktikuju post da bi smršali, a onda im se period koji dolazi pretvori u prekomernu konzumacij...
Kako ishrana utiče na rizik od raka: Namirnice koje povećavaju rizik i one koje ga mogu smanjiti
Naša ishrana ima značajnu ulogu u smanjenju ili povećanju rizika od raka. Dok neke namirnice, poput prerađe...
Šta je iz turšije najzdravije i najbolje za imunitet, a šta za mršavljenje
Uz obilje vitamina C, fermentisana hrana pozitivno utiče na proces razlaganja masti, a neutrališe višak hol...
Za brži oporavak od virusa savet je da se iz ishrane izbace dve popularne namirnice
Kad organizam zbog virusa ili bolesti dehidrira onda se mnogo teže bori zato lekari savetuju - kada se čove...