

Kilogrami i kako da ih skinemo posle četrdesete godine
Posle četrdesete primećujemo da lakše dobijamo na težini, ali zato višak kilograma skidamo teže nego ranije
Hrana koju treba izbegavati ako imate kamen u bubregu
Kamen može da se formira u urinarnom traktu, bubrezima, ureterima i bešici, a promena ishrane jedna je od p...
Zelje je prolećni „čistač“ organizma od infekcija, toksina i parazita
Iako je bogato brojnim hranljivim materijama, zelje se od davnina smatra "hranom za siromašne" koja će u pr...
Šta sve treba da znamo o ugljenim hidratima
Ugljeni hidrati se uglavnom nalaze u biljnoj hrani. Takođe se javljaju u mlečnim proizvodima u obliku mlečn...
Dijeta za oporavak tela nakon bolesti – hrana koja nam je potrebna da se vratimo u normalu
Oporavak organizma nakon neke bolesti ili intervencije ne može da bude efikasan ukoliko ne unosimo adekvatn...
Šta se dešava s našim telom kada jedemo desert svaki dan
Možda se pitate da li možete da imate neke značajne zdravstvene posledice ako svakodnevno jedete desert. I ...
Zašto nam je muka kada preskočimo doručak
Preskakanje doručka može izazvati mučninu i dovesti do drugih problema sa varenjem i mentalnim zdravljem. Z...
Ishrana koja se preporučuje za obolele od raka dojke
Ono što jedemo utiče na našu težinu, a gojaznost povećava šanse za rak dojke. I kod onih žena koje su već...
Bamija jača kosti i snižava šećer, da li ste probali „Begovu čorbu“
Bamija je odličan izvor vitamina K1 rastvorljivog u mastima koji ima bitnu ulogu u procesu zgrušavanja krvi...