Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dušan
Salatu nije dovoljno prati vodom, jer je česmovača barem kod nas u Banatu neupotrebljiva za ljudsku i stočnu upotrebu, a za kupanje rizična zbog iritacije kože i "nekih organa"! Salatu je dakle potrebno prati "Cilit"-om i ribaćom četkom! Moj je predlog: salatu kupovati na pijaci bez fiskalne kase?! Tamo je sveža, NEMA žutih listova za odstranjivanje, i ne treba je trljati ribaćom četkom, sodom bikarbonom, VIM-om, i ostalim hemijskim sredstvima za odmašćivanje, uključujući i VD40!
Mirjana
Ovo sa pranjem u sudoperi je jezivo. Potopite listove u veliku vanglu a zatim u đevđir pa pod slavinu.