Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Snežana Nikolić
Svaka čast na ovom prelepom sadržaju, ja obožavam kiseli kupus, rasol i beli luk. Tu je zdravlje. Veliki pozdrav!!!
Stana tešić
dugo godina nisam koridtila kiseli kupus zbog loše probave(presavjena žučna kesa).Saznavši da kis.kupus dobar kao probiotik,čak i kao prebiotik(hrana za probiotike),koristim ga,posebno nekuhani. Ovaj tekst mi je dao dosta korisnih iformacija,obzirom da sam na antikoagulantnoj terapiji. Hvala g-đi Kurteš!pokušaću da je pratim na fb stranici.
Antun Kujundžić
Ako hoćete da stvorite imunitet jedite beli luk i kiseli kupus i.t.d. provereno, neprskano iz svoje bašte .