dugo godina nisam koridtila kiseli kupus zbog loše probave(presavjena žučna kesa).Saznavši da kis.kupus dobar kao probiotik,čak i kao prebiotik(hrana za probiotike),koristim ga,posebno nekuhani.
Ovaj tekst mi je dao dosta korisnih iformacija,obzirom da sam na antikoagulantnoj terapiji.
Hvala g-đi Kurteš!pokušaću da je pratim na fb stranici.
Snežana Nikolić
Svaka čast na ovom prelepom sadržaju, ja obožavam kiseli kupus, rasol i beli luk. Tu je zdravlje. Veliki pozdrav!!!
Podelite komentar
Stana tešić
dugo godina nisam koridtila kiseli kupus zbog loše probave(presavjena žučna kesa).Saznavši da kis.kupus dobar kao probiotik,čak i kao prebiotik(hrana za probiotike),koristim ga,posebno nekuhani. Ovaj tekst mi je dao dosta korisnih iformacija,obzirom da sam na antikoagulantnoj terapiji. Hvala g-đi Kurteš!pokušaću da je pratim na fb stranici.
Podelite komentar
Antun Kujundžić
Ako hoćete da stvorite imunitet jedite beli luk i kiseli kupus i.t.d. provereno, neprskano iz svoje bašte .
Podelite komentar
Mile
Za cirozu samo kozja surutka i nestaje, provereno
Podelite komentar
Lepa
Hvala lepo je cuti savet od strucnog osobljato jest od nutricioniste Milke Kurtes sve pohvale za gospodju
Podelite komentar
Đorđe
Lepo sve napisano ali konkretan odgovor nije dat. Ko ima cirozu jetre, oboljenje jetre, sme li da jede k.kupus i pije raskol ?
Podelite komentar
Vladislav
Rasol možemo koristiti, kao dodatak jelima umesto soli. Vitamin C će ostati u celoj količini!! Jela ne treba da budu vruća!!
Podelite komentar
Kameni Jagodina
UZ SALATU PROJA, SIR I RAKICA.
Podelite komentar
Vesna
Lepo opisano ono što je već poznato.
Podelite komentar