Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Joka
Hvala na savetu. Dijabeticar sam i nisam smela da jedem kruske ali cu ih sada provati i proveravati secer. HVALA
Judit cudomirovic
Slucajno sam naisla na vasu objavu za kruske mogu vam reci da sam bila presrecna naime ja imam diabetes tipa 2 voce jedem umereno kruske nisam smela jesti jer su one stvarno slatke i mislila sam da ce mi naskoditi ali ono ali jednog dana sam je pojela onu lepu zute boje jepog mirisa pa sta bude?Na moje iznenadjenje secer mi nije skocio i nisam znala sta se sad desilo ? Neoguce posle sam opet to uradila i uverila se stvarno da je dobra za nas sa dijabetesom tipa 2.Od tada ih jedem bez brige .Pogotovo mi je ova vasa objava puno pomogla.Hvala vam puno na ovome.Pozdrav!