Na koji način grožđe u turšiji pomaže varenju i imunitetu: Napravite efikasan zimski probiotik
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dragana Stefanović
Poštovanje,moram da se javim i da Vam kažem da za ovaj recept znam odavno.To se kod nas tradicionalno sprema.Recept je još od moje pokojne bake od pre drugog svetskog rata! Dodajte slobodno i sitne nezrele dinje i lubenice. Srdačan pozdrav
Duda
Tek sam pocela da vas pratim.Zadovoljna sam do sada procitanim tekstovima.Hvala..