Na koji način grožđe u turšiji pomaže varenju i imunitetu: Napravite efikasan zimski probiotik

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragana Stefanović

    22. oktobar 2023 | 11:43

    Poštovanje,moram da se javim i da Vam kažem da za ovaj recept znam odavno.To se kod nas tradicionalno sprema.Recept je još od moje pokojne bake od pre drugog svetskog rata! Dodajte slobodno i sitne nezrele dinje i lubenice. Srdačan pozdrav

  • Duda

    21. oktobar 2023 | 15:04

    Tek sam pocela da vas pratim.Zadovoljna sam do sada procitanim tekstovima.Hvala..