Ove mahunarke ne nadimaju a imaju najviše proteina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nn
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nn

    14. mart 2024 | 17:31

    Pasulj ( bilo koji) oprati I kuvati najmanje pola sata. Isprati posle kuvanja I dodati sve po zelji ( sargarepu, belu zelen, dve ceone belog luka, seckanu papriku, crvenu, zelenu, malo crnog luka, lorber, nanu, ( kleke susene ili sveze)moze i kim, cherry paradaiz , ne puno, na vrh kasicice braon secer, dve kasike maslinovo ulje, malo crvene mlevene paprike, i kuvati dok se ne skuva. ko hoce zaprsku, moze, a moze I malo brasna i vode da razmuti I izruci da se malo prokuva, ja ne zaprzavam. Probajte I necete se pokajat.