Pasulj ( bilo koji) oprati I kuvati
najmanje pola sata. Isprati posle kuvanja
I dodati sve po zelji ( sargarepu, belu zelen, dve ceone belog luka, seckanu
papriku, crvenu, zelenu, malo crnog
luka, lorber, nanu, ( kleke susene ili
sveze)moze i kim, cherry paradaiz , ne puno, na vrh
kasicice braon secer, dve kasike maslinovo ulje, malo crvene mlevene
paprike, i kuvati dok se ne skuva.
ko hoce zaprsku, moze, a moze I malo
brasna i vode da razmuti I izruci da se
malo prokuva, ja ne zaprzavam.
Probajte I necete se pokajat.
Nn
Pasulj ( bilo koji) oprati I kuvati najmanje pola sata. Isprati posle kuvanja I dodati sve po zelji ( sargarepu, belu zelen, dve ceone belog luka, seckanu papriku, crvenu, zelenu, malo crnog luka, lorber, nanu, ( kleke susene ili sveze)moze i kim, cherry paradaiz , ne puno, na vrh kasicice braon secer, dve kasike maslinovo ulje, malo crvene mlevene paprike, i kuvati dok se ne skuva. ko hoce zaprsku, moze, a moze I malo brasna i vode da razmuti I izruci da se malo prokuva, ja ne zaprzavam. Probajte I necete se pokajat.
Podelite komentar