Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
dragan
analizirajuci svoju ishranu i vreme nastajanja masne jetre, siguran sam da je razlog njenog nastajanja unos velike količine šećera, belog brašna tip 400-500, odnosno ugljenih hidrata uz smanjenje fizičke aktivnosti koja bi taj šećer sagorela. posledica je dijabetes tipa 2 i skoro sve ostale bolesti. do 1905 dijabetesa nije bilo!!!!!
Rajko
Mnoho važan režim ishrane, i metoda posta 16 : 8 znatno smanjiti rafinisane šećere, isto ugljiko-hidrate, dati prednost proteinima u odnosu na masti. Izbaciti gazirana pića i alkohol. Pomoliti se bogu za dobar ishod.
Djekna
Ako zelite zdravu jetru, pijte svaki dan 2 case surutke i to one domace seoske.