Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ana
Odlično je ovo uputstvo, međutim zaista nam je potreban primer nedeljnog jelovnika. Ovako ispada može puno toga da se jede a u stvari ne sme ništa.
nenadmarickac@gmail.com
treba da nam napiŠete konkretno šta da jedem , koje su to namirnice koju MOGU JESTI .JA SAM I ŠEĆERAŠ I BUBREŽNI BOLESNIK , A KAD POGLEDAM VAŠE SAVETE UOPŠTE NE MOGU DA JEDEM KONKRETNO NIŠTA , HLEB KOJI ,OVAKO ISPADA DA MI TREBA DA JEDEMO SVEŽ KUPUS I JABUKE I TO JE TO.
Srdjan
Svašta ste napisali ali meni treba jelovnik šta da jedem. Kad se pogleda šta smeta bubrezima izgleda da ne bi trebalo NIŠTA DA SE JEDE.