Ovsena kaša sprečava pojavu kandide i visok pritisak, ali nije zdrava u svim oblicima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tamara
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tamara

    13. septembar 2022 | 05:04

    Obožavam da jedem opsegu kasu mnogo je dobra

  • Vlada

    30. avgust 2022 | 12:29

    Kazete da priprema ciste ovsene kase u pahuljicama kupljenih u zdravoj hrani treba da se prokuva u vodi pa onda jede ili potopi u jogurt pa posle duzeg stajanja konzumira. Ja je potopim u jogurt ostavim 15 min naseckam voce i jedem. Da li to znaci sto nije dugo ostojala u jogurtu i posle blendirana, da je organizam ne iskoriscuje na pravi nacin tj da ona samo cproleti" kroz creva