Najukusnija hrana nije uvek i zdrava, da li je svinjska mast bolja od margarina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mirjana
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljana

    05. novembar 2022 | 21:38

    Hva doktorka. Pozdrav od Dzelebdzic Ane iz Uzica, neznam da li me se secate

  • Biljana

    04. novembar 2022 | 07:28

    Ok...sve je ovo ispravno receno ali...u Srbiji ke kvalitet ribe veoma diskutabilan zbog nacina transporta i cuvanja ali i samog porekla/zagadjenost reka i mora je alarmantna/.Sto se organske proizvidnje tice ,na žalost ,procenat prave je toliko zanemarljiv da mislim da na trzistu zapravo pravih organskih proizvoda i nema.U Srbiji je tako jer smo sve uradili da tako bude

  • Keti

    03. novembar 2022 | 16:10

    Potpisujem svaku izjavu dr. Bibić jer se baš za svaku njenu tvrdnju mogu naći znanstvene potvrde!