Najukusnija hrana nije uvek i zdrava, da li je svinjska mast bolja od margarina
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Biljana
Hva doktorka. Pozdrav od Dzelebdzic Ane iz Uzica, neznam da li me se secate
Biljana
Ok...sve je ovo ispravno receno ali...u Srbiji ke kvalitet ribe veoma diskutabilan zbog nacina transporta i cuvanja ali i samog porekla/zagadjenost reka i mora je alarmantna/.Sto se organske proizvidnje tice ,na žalost ,procenat prave je toliko zanemarljiv da mislim da na trzistu zapravo pravih organskih proizvoda i nema.U Srbiji je tako jer smo sve uradili da tako bude
Keti
Potpisujem svaku izjavu dr. Bibić jer se baš za svaku njenu tvrdnju mogu naći znanstvene potvrde!