Pojačana želudačna kiselina neutrališe se određenom hranom

Komentari

  • Vesna

    14. novembar 2022. | 22:48

    Hvala vam na vrlo korisnim informacijama

  • nebojsa

    6. novembar 2022. | 23:34

    👏

  • Mladen

    6. novembar 2022. | 12:06

    Dosta ljudi zna šta bi trebalo da se jede za bolje zdravlje, ali većina to ili neće ili ne može da poštuje. Ali je mnogo važno da se ljudima stalno ponavlja šta je dobro, a šta ne. Zato, hvala Vam na ovim dragocjenim savjetima.

  • zora

    5. novembar 2022. | 21:44

    Imala sam svakodnevne gorusice i bilo je stvarno tesko podnositi to stanje iz dana u dan. Pre godinu dana sam pocela da uzimam limun sa toplom vodom(ne vrucom) svakog jutra pola sata pre dorucka. Zivot mi se promenio. Nema vise kiseline posle svakog obroka i naravno netreba se prejedati. Jos jedan detalj koji se promenio u tih godinu dana je bol u kolenima i ramenima.Nema vise bolova. Istina je da si kolena malo ukocenija ali vise ne bole. Koje olaksanje. Nasla sam na netu da vitamin C regenerise hrskavicu.

  • Dražen

    5. novembar 2022. | 21:09

    Poštovani, Vaš tekst je odlično napravljen, iznijeli ste sve bitno i jasno. Hvala lijepo