Suve smokve u maslinovom ulju – stari narodni melem za nekoliko želudačnih tegoba
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Jasim
Ako ulje nije extra virgin uzalud je trud
Livija
Molba za poštovanu MarijuKrsmanovic koja je podelila sa nama recept za rastvaranje KAMENA U BUBREGU. Nejasno je da li se suve smokve i odvar od kukuruza koriste ISTOVREMENO ili se odvar pije kada se ZAVRŠI kura sa smokvama. Hvala!
Tanja
Mogu li sveže smokve da se potope u ulje?