Zašto je šipak dobar za osobe koje imaju slabo srce, osteoartritis ili čir na želucu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Tomislav
Šipak nakon 30min namakanja zakuhati do 85c i ostaviti 20min. Tako se neće izgubiti sastav. A ispod 70c dodati med ;)
Petar
Samleti suseni sipurak i samo malo kuvati koristim 6 godina korona je prosla pored mene i svi virusi
Bela
Trenutno sušim šipurak,istucan Pijem kao čaj,ne može on izgubit,svoje dragocjene vrijednosti Prvo pokiseliti u vodi da odstoji,bar pola sata,nakon toga staviti da proključa,skloniti poklopiti