Zašto je šipak dobar za osobe koje imaju slabo srce, osteoartritis ili čir na želucu

Komentari

  • Tomislav

    15. januar 2024. | 13:11

    Šipak nakon 30min namakanja zakuhati do 85c i ostaviti 20min. Tako se neće izgubiti sastav. A ispod 70c dodati med ;)

  • Petar

    28. oktobar 2023. | 08:05

    Samleti suseni sipurak i samo malo kuvati koristim 6 godina korona je prosla pored mene i svi virusi

  • Bela

    26. oktobar 2023. | 15:38

    Trenutno sušim šipurak,istucan Pijem kao čaj,ne može on izgubit,svoje dragocjene vrijednosti Prvo pokiseliti u vodi da odstoji,bar pola sata,nakon toga staviti da proključa,skloniti poklopiti

  • Zdravko

    25. oktobar 2023. | 18:16

    Kako je najbolje koristiti šipak, s obzirom da temperatura ključale vode za čaj uništava njegove vitamine. Ima li načina da se oni sačuvaju ?