Prirodna medicina Komentari na "Zašto je šipak dobar za osobe koje imaju slabo srce, osteoartritis ili čir na želucu" - eKlinika Zašto je šipak dobar za osobe koje imaju slabo srce, osteoartritis ili čir na želucu 25/10/23 | 11:00 ‹ Pročitajte ceo tekst
Tomislav
Šipak nakon 30min namakanja zakuhati do 85c i ostaviti 20min. Tako se neće izgubiti sastav. A ispod 70c dodati med ;)
Podelite komentar
Petar
Samleti suseni sipurak i samo malo kuvati koristim 6 godina korona je prosla pored mene i svi virusi
Podelite komentar
Bela
Trenutno sušim šipurak,istucan Pijem kao čaj,ne može on izgubit,svoje dragocjene vrijednosti Prvo pokiseliti u vodi da odstoji,bar pola sata,nakon toga staviti da proključa,skloniti poklopiti
Podelite komentar
Zdravko
Kako je najbolje koristiti šipak, s obzirom da temperatura ključale vode za čaj uništava njegove vitamine. Ima li načina da se oni sačuvaju ?
Podelite komentar