Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Kornel
Takodje dosta doktorskih dezinformacija. Holesterol nije direktni krivac za srcani udar. Sta sa nivoom troglicerida u krvi? To je najveci krivac. Takodje plahovi se stvaraju od visoko oxidativne hrane, secer i biljna rafinisana ulja su jedan primer, oksidativna hrana unistava ldl koji se posle nakupi u venima kroz godine lose ishrane, vecinski procesirani seceri ili prekomeren unos ugljenih hidrata. Statine nikako unositi stvaraju velike komplikacije sa jetrom. Prema meni holesterol ldl i hdl nije bitno toliko gledati. Vec trogliceridi da su sto manji kao i nivo ostecenog ldla da bude sto manji.
Sladjana
Ja imam povisen holesterol i trigliceride,vec dugo godina pijem lekove jer je genetika. Vodim racuna o ishrani,ali nevredi uvek povisen
Mehmedalija Mujovi
Izuzetno poučan članak?! Hvala.