Soda bikarbona, limun i med: Kombinacija koja efikasno topi kilograme i čisti kožu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Olgica Zingg-Jerotic
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Olgica Zingg-Jerotic

    27. januar 2024 | 21:07

    Ja živim u Kanadi, vezice peršuna su, pretpostavljam, dosta veće on onih u Srbiji. Dali bih mogla dobiti količinu peršuna po težini-u gramima ? Zahvaljujem unapred.

  • Biljana

    14. maj 2023 | 17:02

    Molim vas odgovor,ja sam danas napravila ovu smesu ,ali ne znam da li da je čuvam u frižideru ili na sobnoj temperaturi?Hvala unapred..

  • Snezana Mrljes

    14. maj 2023 | 10:01

    Kad se dodaje druga polovina meda. U clanku stoji da se polovina meda mesa sa delom sode bikarbone a sta je sa drugom polovinom to ne razumem