Soda bikarbona, limun i med: Kombinacija koja efikasno topi kilograme i čisti kožu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime u polju označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Olgica Zingg-Jerotic
Ja živim u Kanadi, vezice peršuna su, pretpostavljam, dosta veće on onih u Srbiji. Dali bih mogla dobiti količinu peršuna po težini-u gramima ? Zahvaljujem unapred.
Biljana
Molim vas odgovor,ja sam danas napravila ovu smesu ,ali ne znam da li da je čuvam u frižideru ili na sobnoj temperaturi?Hvala unapred..
Snezana Mrljes
Kad se dodaje druga polovina meda. U clanku stoji da se polovina meda mesa sa delom sode bikarbone a sta je sa drugom polovinom to ne razumem