Lekovito Bilje

Sa idejom da se svaka moć, pa i moć bilja, nalazi u znanju – e-klinika vam predstavlja jedinstvenu bazu podataka o poznatim biljkama sa lekovitim svojstvima. Baza je utemeljena na slavnom delu “Lekovito bilje i narodni čajevi” koja se nekada mogla pronaći u svakom domu, a koju je napisao lekar, pisac i prvi popularizator nauke u Srbiji, Vasa Pelagić (1839-1899), autor kultnog „Narodnog učitelja“...
Razumevanje načina na koji su se biljke koristile u narodnom lečenju ima ne samo poseban istorijski značaj, već daje dublji uvid u tradicije koje u lečenju neguje i savremena medicina. Upoznavanje sa fantastičnim moćima biljaka može vam pružiti novi pogled na potrebe vašeg tela, prevenciju bolesti i podizanje kvaliteta života.
Lekovito bilje je dostupno svima, a može podstaći razne blagotvorne procese u vašem organizmu. Ipak, bez prethodnog savetovanja sa lekarom ili farmaceutom nemojte koristiti biljne meleme i čajeve. Nepravilna upotreba lekovitog bilja može izazvati alergije, trovanja, mentalne poremećaje, trajna oštećenja organa, pa čak i smrt.
U našoj herbateci možete da saznate
☘️ Kod kojih bolesti pomaže određena biljka
☘️ Recepti za napitke i meleme
☘️ Kako se biljke kombinuju sa lekovima i hranom
☘️ Kada se bere koja biljka

Više o lekovitim biljakama

Autorska prava ustupio Leo commerce d.o.o. - leo.rs