Naslovna / Lepota

NAPOKON NIJE NEMOGUĆE: Nežna koža i tokom hladnih dana uz novi prirodni sapun koji ćete obožavati

Priredio/la: PR eKlinika |12:04 - 09. 02. 2023.

Ako vam je zdrava, nežna i glatka koža prioritet imamo rešenje za vas – potpuno prirodan, ručno pravljen sapun koji je dostupan u apotekama i drogerijama

sapun Foto: Reach media/Shutterstock

Prilikom odabira sapuna, vrlo je važno obratiti pažnju od kojih sastojaka je napravljen, jer nekada mogu naneti više štete nego koristi, pogotovo tokom hladnijih dana.

Pored čišćenja, važno je da sapun hidrira, umiruje, štiti i hrani kožu, a ovo su neki od nezaobilaznih sastojaka za takav efekat:
Ši buter – Bogat je vitaminima i deluje umirujuće na problematičnu kožu lica sklonu aknama i bubuljicama. Takođe je odličan za borbu protiv iritacije koja se javlja sa suvom kožom. Pored toga ima sjajan uticaj i kao anti age sredstvo.
Bademovo ulje
– Veoma moćan saveznik u borbi protiv nesavršenosti kože. Sprečava gubitak vode i na taj način održava kožu mekom i hidriranom.
Kokosovo ulje
– Umiruje kožu, smanjuje upalne procese i pomaže kod sprečavanja infekcije.
Vitamin E
– Ima izraženo antioskidativno svojstvo i njegova hranljivost čine da bore i ožiljci nestaju te daje koži besprekoran izgled.

sapun

Foto: Saša Džambić

Sve navedene sastojke sada možete da primenite na svojoj koži korišćenjem samo jednog proizvodaFlogocid sapuna koji je jedinstven kada je nega kože u pitanju!

Flogocid sapun je potpuno prirodan sapun koji se karakteriše izuzetnom mazivošću i svežinom. Predstavlja mešavinu aktivnog dela Flogocid kreme, pažljivo odabranih biljnih ulja i specijalnih etarskih ulja, saponifikovanih na tradicionalan način. Održava vlažnost kože i čini je mekom, nežnom zdravom.

Tradicionalna tehnologija izrade omogućava da se svi aktivni sastojci sapuna održavaju u optimalnim vrednostima.
Titan dioksid, zajedno sa uljima badema, kokosa i palme, te ši buterom koji su zajedno saponifikovani, daje sapunu kremastu formu, uz bogatu penu.

Bogatstvo vitamina E, A, B1, B2, B6, D, F, zatim beta karotena, omega masnih kiselina, fitosterola, te minerala: fosfora i kalcijuma potiče iz pomenutih prirodnih sastojaka ovog sapuna.

sapun

Foto: Saša Džambić

Flogocid sapun je namenjen za kupanje, umivanje, kao i higijensko pranje ruku, lica i tela svim osobama koje imaju kako normalnu, tako i suvu i problematičnu kožu, a posebno je efikasan kod osoba koje imaju problema sa kožom (akne i bubuljice).

Vaša koža zaslužuje odgovarajuću negu koju možete da joj pružite odabirom pravog sapuna – Flogocid sapuna koji vas čeka u najbližoj apoteci ili drogeriji!

(eKlinika PR)

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor