Naslovna / Vesti

Portal eKlinika slavi 2. rođendan i poklanja

Piše: eKlinika|11:45 - 13. 10. 2022.

Dragi naši čitaoci, portal eKlinika 18. oktobra slavi drugi rođendan i, u saradnji sa Opštom bolnicom NEW Hospital iz Novog Sada, pripremio je vredne poklone za vas

eKlinika rođendan Foto: Shutterstock

Naš i vaš eKlinika medicinski informativni portal već pune dve godine donosi originalne i aktuelne vesti o zdravlju, preventivi, ishrani i svim onim temama koje se tiču kvaliteta vašeg i života vaših bližnjih. Naši sagovornici su eminentni stručnjaci iz oblasti zdravstva i upravo zbog toga je eKlinika pouzdan i cenjen portal.

I dalje ostajemo na istom putu kojim smo pošli pre dve godine, negujući kvalitet i ceneći svakog čitaoca s jedne strane i medicinske radnike s druge. a zajedno radeći na tome da trajno podignemo nivo informisanja iz oblasti zdravstva i na taj način sačuvamo zdravlje svih nas.

Povodom našeg drugog rođendana, koji slavimo 18. oktobra 2022. godine, uz saradnju sa Opštom bolnicom NEW Hospital iz Novog Sada,  darujemo naše čitaoce.

Opšta bolnica NEW Hospital iz Novog Sada i ovog oktobra nizom akcija podseća žene koliko je važno da jednom godišnje odu na pregled dojki kod iskusnog radiologa. NEW Hospital Novi Sad je nova i najmodernije opremljena bolnica u zemlji koja ženama pruža kompletan tretman kada su preventiva i lečenje bolesti dojke u pitanju.

NEW Hospital Novi Sad

Opšta bolnica NEW Hospital u Novom Sadu Foto: NEW Hospital

Iskusni radiolozi obavljaju ultrazvučne i mamografske preglede na aparatima najnovije generacije. Ukoliko se sumnja na postojanje patoloških promena u dojci, interventni radiolozi uradiće core biopsiju, a tim onkohirurga hirurško lečenje dojke, u najsavremenije opremljenim operacionim salama.

mamografija NEW Hospital

Mamografski i ultrazvučni prelgedi na aparatima najnovije generacije – NEW Hospital Foto: NEW Hospital

Tokom oktobra NEW Hospital sprovodi akciju 2+1 gratis, a to znači da se žene organizuju, dođu sa svojim mamama, ćerkama, prijateljicama na radiološki pregled, pa će njih 3 platiti ukupno 2 pregleda.

Bolnica će putem svojih društvenih mreža takođe pokloniti određen broj besplatnih pregleda, a čitateljke portala eKlinika bolnica NEW Hospital obradovaće vaučerima za besplatne ultrazvučne i mamografske preglede u Novom Sadu.

Pravila za učešće u nagradnoj igri možete naći na našem Facebook i Instagram profilu.

Srećno i zdravi bili!

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
Dragan
15:58, 13. 10. 2022.
Odgovori

Sve najbolje na zemaljskoj kugli

Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Preporučujemo