Medicinski informativni portal
Naslovna / Vesti

Beograd domaćin velikog međunarodnog 14. Kongresa anesteziologa i intenzivista

Priredio/la: Ma.R.
14:00 - 27. 09. 2022.

Više od 700 prijavljenih učesnika iz naše zemlje, Evrope i sveta, u petak i subotu biće gosti Beograda u okviru velikog međunarodnog Kongresa u organizaciji Asocijacije anesteziologa i intenzivista Srbije

Kongres anesteziologa Beograd domaćin 14.međunarodnog Kongresa anesteziloga i intenzivista Srbije Foto: Vladan Dimitrijević / UAIS

14. Kongres anesteziologa i intenzivista Srbije će se održati 30. septembra i 1.oktobra 2022. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.

Eminentni učesnici iz Evrope i celog sveta

Reč je o kongresu koji se održava na svake 4 godine, uz učešće najeminentnijih predavača iz Srbije, Evrope i celog sveta. Ovoga puta biće održano 5 radionica, sa 70 predavanja, a učešće je prijavilo 66 predavača. Njih 25 je iz inostranstva, uz najavljeno prisustvo sadašnjeg i prethodnog predsednika Evropskog udruženja anesteziologa i intenzivista (ESAIC).

Zadovoljstvo organizatora (UAIS)

Kongres će otvoriti predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije profesor dr Nebojša Lađević i generalni sekretar ESAIC profesor dr Radmilo Janković.

– Veliko nam je zadovoljstvo da se do sada prijavilo više od 700 učesnika, uz podatak da će biti prezentovano i 40 radova u poster sesiji – rekao je za eKlinika portal prof. dr Nebojša Lađević, direktor Centra za anesteziologiju i reanimatologiju Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije i predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije.

TEME:
Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Send this to a friend