Naslovna / Vesti

Novi MasterClass iz medicinske i forenzičke genetike: Teorija i praksa u IntroLab laboratoriji

Priredio/la: PR eKlinika |8:24 - 11. 09. 2024.

Laboratorija IntroLab organizuje MasterClass koji će vam pružiti detaljan uvid u primenu genetike u forenzici i medicinskoj dijagnostici. Uz praktične radionice, rad sa stvarnim uzorcima i interaktivna predavanja, ovo je idealna prilika da usavršite svoje profesionalne veštine

IntroLab Po uspešnom završetku MasterClassa, polaznici će dobiti sertifikat koji potvrđuje njihovu stručnost u forenzičkoj i medicinskoj genetici Foto: IntroLab

Zašto odabrati IntroLab i ovaj MasterClass?

IntroLab je poznat po svojoj stručnosti u biohemijskoj i genetičkoj dijagnostici, i svojim polaznicima nudi priliku da uče od iskusnih profesionalaca. Laboratorija je osnovana s ciljem da pruži precizne i pouzdane rezultate, a sada svojim MasterClass programom želi pružiti dubinsko praktično iskustvo svima koji žele da prošire svoje znanje u oblasti forenzičke i medicinske genetike.

Ovaj kurs, koji počinje u novembru i traje šest nedelja, održava se svake subote od 14:00 do 19:00 časova, pružajući učesnicima savršen balans teorije i prakse.

Rad sa najnovijom tehnologijom

Tokom ovog MasterClassa, polaznici će imati priliku da koriste najsavremeniju DNK tehnologiju i laboratorijsku opremu. Kroz praktične vežbe, učesnici će raditi sa stvarnim uzorcima i steći ključne veštine u tehnikama poput izolacije DNK i PCR analize. Fokus je na primenljivim znanjima, što omogućava polaznicima da nakon kursa direktno primene stečeno u praksi.

Iskusni predavači

MasterClass vode priznati stručnjaci u svojoj oblasti. Dr Sc Jelena Veličković, molekularni biolog sa preko deset godina iskustva u medicinskoj genetici, i Mihajlo Jeličić, forenzički genetičar sa bogatom karijerom u kriminalističkim istragama, pružiće učesnicima neprocenjivo znanje i uvid u realne primene genetike u forenzici i medicini. Njihovo iskustvo obezbeđuje kvalitetan i personalizovan pristup svakom polazniku.

Dr sc. Jelena Veličković  i Mihajlo Jeličić, forenzički genetičar Foto: IntroLab

Kombinacija teorije i prakse

MasterClass u IntroLabu nije samo teorijski kurs – polaznici će kroz praktične radionice primeniti ono što su naučili. Od analize genetičkih markera do istraživanja faktora trombofilije, ovaj kurs obuhvata ključne teme koje su neophodne za profesionalni rad u laboratorijama. Pored toga, poseban deo kursa bavi se etičkim pitanjima i moralnom odgovornošću u radu sa genetičkim podacima, što je od suštinskog značaja za sve profesionalce u ovoj oblasti.

Sertifikat i profesionalni napredak

Po uspešnom završetku MasterClassa, polaznici će dobiti sertifikat koji potvrđuje njihovu stručnost u forenzičkoj i medicinskoj genetici. Ovaj sertifikat može biti važan korak u profesionalnom razvoju i karijeri, otvarajući nova vrata u laboratorijskoj dijagnostici, forenzici, medicinskoj genetici i istraživačkom radu.

IntroLab garantuje kvalitet edukacije kroz rad u malim grupama Foto: IntroLab

Ograničen broj mesta za individualni pristup

IntroLab garantuje kvalitet edukacije kroz rad u malim grupama. Ovo omogućava personalizovan pristup svakom polazniku, što znači da će svi učesnici dobiti pažnju i podršku potrebnu za postizanje maksimalnih rezultata tokom kursa.

Kako se prijaviti?

Zainteresovani polaznici mogu se prijaviti putem zvaničnog sajta laboratorije IntroLab. Zbog ograničenog broja mesta, preporučuje se što ranija prijava kako bi se osigurala prisutnost na ovom jedinstvenom MasterClassu. Laboratorija IntroLab je mesto gde se nauka susreće sa praksom, pružajući polaznicima priliku da se razvijaju uz podršku vrhunskih stručnjaka u oblasti forenzičke i medicinske genetike.

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Preporučujemo