Vesti

Farmaceutska konferencija „Inovacija. Integracija. Inspiracija”

Priredio/la: V.St.

Konferencija će se održati u četvrtak, 19. septembra s početkom u 10 časova u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu. Prisutni će moći da saznaju više informacija o svetskim i domaćim inovacijama u oblasti farmaceutskih rešenja

Na konferenciji će biti predstavljen prvi balkanski probiotik (srpski probiotik) koji su osmislili naučnici iz Instituta za molekularnu genetiku i genetski inženjering, čiji je sastav prilagođen našem geografskom području i zdravstvenim parametrima koji odlikuju naše građane.

Na konferenciji će svoja stručna izlaganja predstaviti: dr Marina Soković, pomoćnica ministarke za nauku u Vladi Republike Srbije, dr Ana Govedarica, predsednica švajcarsko-srpske Privredne komore, Ane Lugon-Mulin, ambasadorka Švajcarske u Beogradu, zatim dr Sanja Jeremić, zamenica direktorke Instituta za molekularnu genetiku i genetski inženjering, dr Džem Ajdogan, generalni direktor švajcarske kompanije „Phytonet”, dr Bojan Pavlović, direktor kompanije „Phytonet” u Srbiji, kao i direktoka Naučno-tehnološkog parka, Gordana Danilović-Grković i predstavnici kompanije „PriceWaterhouseCoopers”.

Pre peruzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.