Naslovna / Vesti

Pitajte psihijatra anonimno sve što želite: CEZAM organizuje tribinu povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja

Priredio/la: Ma.R.|16:12 - 08. 10. 2024.

Posetiocima će biti omogućemo da anonimno postavljaju pitanja psihijatru, uz priliku da istraže teme koje ih zanimaju, brinu ili zbunjuju

Psihijatar CEZAM je mesto posvećeno nezi mentalnog zdravlja i blagostanja mladih Foto: Shutterstock

Stručnjaci pozivaju građane na jedinstveni događaj povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja u četvrtak, 10. oktobra, koji će se održati u CEZAM-u (Beograd) od 18 do 20 časova.

„Sve što ste ikada hteli da pitate psihijatra“

Interaktivna sesija pod nazivom „Sve što ste ikada hteli da pitate psihijatra“ omogućiće posetiocima da anonimno postavljaju pitanja psihijatru, pružajući priliku da istraže teme koje ih zanimaju, brinu ili zbunjuju. Kako je najavljeno, ovaj događaj će otvoriti vrata boljem razumevanju mentalnog zdravlja.

Bilo da se radi o svakodnevnim izazovima, emocijama, ili pitanjima o mentalnom zdravlju, dr Danilo Pešić, specijalista psihijatrije će biti tu da pruži odgovore i osvetli različite aspekte mentalnog blagostanja, kažu u CEZAM-a.

Pitanja dobrodošla, anonimnost zagarantovana

– Očekujte otvorenu i prijateljsku atmosferu, gde su vaša pitanja dobrodošla, a vaša anonimnost zagarantovana. Ne propustite priliku da saznate više o sebi i poboljšate svoje mentalno zdravlje – stoji u pozivu CEZAM-a.

  • Datum: četvrtak, 10. oktobar
  • Vreme: 18:00 – 20:00
  • Mesto: CEZAM, Resavska 22, Beograd

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Preporučujemo