Naslovna / Vesti

E-KLINIKA: Put do zdravlja počinje pouzdanim informacijama

Piše: Redakcija portala E-klinika|14:00 - 18. 10. 2020.

Dobro došli na novi medicinski informativni portal!

Na adresi eklinika.rs 18. oktobra lansiran je novi medicinski informativni portal „E-klinika“, koji donosi originalne i aktuelne vesti o zdravlju, preventivi, ishrani i svim onim temama koje se tiču kvaliteta vašeg života i života vaših bližnjih.

„E-klinika“ je pouzdana. Neguje kvalitet, ceni svog čitaoca, medicinske radnike i radiće na tome da trajno podigne nivo informisanja iz oblasti zdravstva.

Na stranici Zdravlje pronaći ćete pouzdane informacije o problemima sa kojima se suočavate, kao i vesti o najnovijim medicinskim istraživanjima, otkrićima i dostignućima.

Rubrika Psihologija osmišljena je da čitaocima pomogne da bolje razumeju i upoznaju sebe i druge, da možda lakše reše neke dileme i postanu snažniji.

Lepota, po našem mišljenju, dolazi kao posledica fizičkog i mentalnog zdravlja i zato smo joj posvetili punu pažnju.

Rubrika Deca postoji da bi roditeljima, bakama, dekama, vaspitačima i vaspitačicama, nastavnom osoblju i svima koji se bave decom i vole decu pružila podršku i pomoć da razumeju mlade u vremenima kada se generacijski jaz širi brže nego ikada!

Prirodna medicina, Ishrana, Fitness posvećeni su preventivi i podizanju svesti o zdravim stilovima života. Na ovim stranicama naći ćete mnoge korisne savete da na prirodan, jednostavan i ekonomičan način olakšate sebi probleme koji vas muče.

Naša mala redakcija iskreno uživa u priređivanju svih ovih sadržaja za vas. Postoji samo jedna stvar koju, iako savesno i marljivo radimo, jedva čekamo da ukinemo. To je Korona.

Verujemo da se slažete sa nama u uverenju da je ovakav portal danas više nego potreban. Jer čovek koji je informisan o svom telu, koji razume procese i promišlja zdravstvene izazove lakše sprečava i prevazilazi bolesti.

Informisan pacijent saveznik je svakog lekara, na isti način na koji to ne može biti poluobavešten, uplašen i zbunjen pojedinac kome ne preostaje ništa drugo nego da se „leči na Googleu“.

Zato je od danas tu „E-klinika“.

Redakciju čine iskusni novinari koji godinama prate medicinu, ali i mlade nade, kreativni naučni novinari sa prethodnim obrazovanjem u medicinskim i srodnim naukama.

Put do vašeg zdravlja počinje pouzdanom informacijom. Krenite sa nama!

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Preporučujemo