Naslovna / Vesti

eKlinika među najboljim sajtovima u Srbiji u 2022. godini

Priredio/la: eKlinika|12:28 - 07. 02. 2023.

Portal E klinika, u okviru portala Telegraf.rs, dobio je vredno priznanje PC Pressa – izabran je u Top50 najboljih online stvari na internetu, u kategoriji Dom i zabava, u 2022. godini

eKlinika Portal eKlinika, u okviru portala Telegraf.rs, dobio je vredno priznanje PC Pressa – izabran je u Top50 najboljih online stvari na internetu Foto: PC Press

eKliniku čini tim posvećenih i vrednih novinara, čija je uža specijalnost zdravstvo, a koji svoje bogato iskustvo u radu sa lekarima nesebično dele sa svojim čitaocima. PC Press je opisao eKlinika sajt kao koristan internet portal, naročito u današnje vreme kada se sve digitalizuje, a od toga nisu izuzete ni zdravstvene usluge.

– Ovde možete  pronaći najnovije informacije iz oblasti zdravstva, preporuke vezane za fitnes, prirodnu medicinu, savete o lepoti i ishrani, ali i standardne savete i preporuke lekara. Tu je i ePodcast video forma, čije se teme fokusiraju na zdravstvene izazove i probleme, kao i njihovo prevazilaženje. Informacije potpisuju eminentni domaći lekari, pa se s pravom može reći da savete dobijate iz relevantnog izvora”, navodi se u obrazloženju PC Pressa.

U ime tima eKlinika portala, nagradu je primila glavna i odgovorna urednica Vesna Stanimirović.

– Čast nam je što smo prepoznati kao relevantan izvor medicinskih tema. Iza nas je dve godine rada i 5.500 objavljenih tekstova. Danas kada se sve češće lečimo preko „dr Googla” izuzetno je važno da postoji mesto na internetu gde su čitaoci sigurni da će dobiti relevante informacije o zdravlju.

Ova nagrada je podstrek kompletnom timu eKlinika.telegraf.rs portala da budemo još bolji i uspešniji, a ona nam je istovremeno i izazov. Nagrada pripada i svim našim sagovornicima –lekarima koji su uvek bili raspoloženi da informacije, savete i sve važne stvari vezane prvenstveno za očuvanje zdravlja, a potom i lečenje bolesti, podele sa svima nama. Ova nagrada, takođe, pripada i svim ljudima koju su svoju borbu s bolešću podelili u „Mojim pričama” i na taj način dali doprinos podizanju svesti i motivaciji svih onih koji se suočavaju sa istom bolešću.

Takođe, hvala PC Pressu i stručnom žiriju na dodeljenoj nagradi. Nastojaćemo i u budućnosti da budemo uz svoje čitaoce, da prenesemo sve relevantne informacije iz oblasti medicine i pokušamo zajedno da sačuvamo ono što je svima najvrednije u životu, a to je zdravlje – rekla je Vesna Stanimirović.

Pre tri godine ovo prestižno priznanje Top50 – najboljih onlajn stvaru, u kategoriji Vesti i mediji dobio je Telegraf Biznis podsajt portala Telegraf.rs.

Pre preuzimanja teksta sa našeg sajta obavezno pročitajte USLOVE KORIŠĆENJA. Posebno obratite pažnju na član 6. i 8.2.
TEME:
jasmina
12:32, 07. 02. 2023.
Odgovori

Cestitke!

Branislav Žu
13:18, 07. 02. 2023.
Odgovori

Korisni saveti i veoma sam zadovoljan!

lala
13:32, 07. 02. 2023.
Odgovori

Stvarno ste kvalitetni i prepoznatljivi. Volim intervjue sa lekarima

duška
16:44, 10. 02. 2023.
Odgovori

redovno vas čitam,veoma korisni članci,dosta se edukujem,sve pohvale i divljenje doktorima,novinarima i svima

Vaš komentar nam je dragocen!

Ostavite odgovor

Preporučujemo