Ishrana

Može li mleko izazvati gorušicu

Antioksidansi su od vitalnog značaja za zaštitu ćelija od oštećenja i prevenciju raka: Evo u kojoj hrani ih najviše ima

Akrilamid i zdravlje: Šta treba znati o ovoj opasnoj supstanci

Nova studija otkriva: Mediteranska dijeta može da pomogne u smanjenju rizika od COVID-19 infekcije

Orasi nisu bezbedni za svakog: Ko bi trebalo da ih izbegava i koliko ih je dnevno dovoljno

Umesto šećera i zaslađivača u kafu stavite jedan začin: Recept za „duplo“ buđenje

Dodati šećer „vreba“ i iz proizvoda za koje ni ne pomišljamo da su slatki

Zašto imamo visok holesterol ako se zdravo hranimo

Zašto je junetina, od goveda koja su pasla travu, bolji izbor za naše srce i imunitet

Kuvani paradajz sok ili sok od svežeg paradajza: Koji je zdraviji i zašto?

Povrće nekada može da podigne šećer u krvi: Kako da ga pravilo koristimo i sprečimo komplikacije

Ono što jedemo može da „hrani“ anksioznost i depresiju: Studije potvrdile vezu ishrane i mentalnog zdravlja

Hleb od kiselog testa ima pikantan ukus i sporo podiže šećer, ipak ne savetuje se svima

Koje je savršeno vreme tokom dana, za konzumaciju badema i oraha

U kakvoj su vezi crveno meso i dijabetes tipa 2 otkriva studija koja je obuhvatila 2 miliona ljudi

Origano: Više od ukusnog začina – otkrijte njegove zdravstvene prednosti

Dragocen prah ljuske jajeta: Zašto ih više nećete bacati?

Repa treba što češće da se nađe na našem tanjiru zbog ove 4 zdravstvene prednosti

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>