Povratak na Telegraf.rs
Vesti
Zdravlje
Psihologija
Ishrana
Moja priča
Vitamini
Prirodna medicina
Deca
Fitness
Lepota
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ishrana
Kako bundeva utiče na nivo šećera u krvi i koliko dnevno sme da pojede osoba sa dijabetesom
0
0
Zamena za šećer, ksilitol, povezana sa povećanim rizikom od srčanog udara i moždanog udara, zaključak je nove studije
0
0
Povišen holesterol može da se snizi ako svakog dana jedete ove dve voćke
0
0
Kofein može da utiče na apsorpciju minerala: Ako imate problem sa gvožđem, posebno obratite pažnju na jednu stvar
0
0
Nova studija otkriva: Crna čokolada može poboljšati zdravlje očiju
0
0
Šitake pečurke zovu se eliksirom života: Jačaju kosti i imunitet, a imaju i antikancerogeni potencijal
0
0
Rak jetre može da „ogadi“ hranu: Šta smeju da jedu osobe koje imaju ovaj tumor, posebno posle operacije
0
0
Kupine spadaju u šampione niskog glikemijskog indeksa i pomažu u mršavljenju
0
0
Šta se dešava s našim telom kada se prejedemo
0
0
Uobičajene greške koje pravimo u keto dijeti i kako ih izbeći
0
0
Primamljive prednosti trešanja: Od smanjenja bolova u mišićima do očuvanja zdravlja srca
0
0
Banane su dobar saveznik u borbi protiv visokog holesterola: Da li su korisnije zelene ili zrele?
0
0
Može li mleko izazvati gorušicu
1
0
Antioksidansi su od vitalnog značaja za zaštitu ćelija od oštećenja i prevenciju raka: Evo u kojoj hrani ih najviše ima
0
0
Akrilamid i zdravlje: Šta treba znati o ovoj opasnoj supstanci
0
0
Nova studija otkriva: Mediteranska dijeta može da pomogne u smanjenju rizika od COVID-19 infekcije
0
0
Orasi nisu bezbedni za svakog: Ko bi trebalo da ih izbegava i koliko ih je dnevno dovoljno
0
0
Umesto šećera i zaslađivača u kafu stavite jedan začin: Recept za „duplo“ buđenje
0
0
Dodati šećer „vreba“ i iz proizvoda za koje ni ne pomišljamo da su slatki
0
0
Zašto imamo visok holesterol ako se zdravo hranimo
0
0
Zašto je junetina, od goveda koja su pasla travu, bolji izbor za naše srce i imunitet
0
0
Kuvani paradajz sok ili sok od svežeg paradajza: Koji je zdraviji i zašto?
0
0
Povrće nekada može da podigne šećer u krvi: Kako da ga pravilo koristimo i sprečimo komplikacije
0
0
Ono što jedemo može da „hrani“ anksioznost i depresiju: Studije potvrdile vezu ishrane i mentalnog zdravlja
0
0
Hleb od kiselog testa ima pikantan ukus i sporo podiže šećer, ipak ne savetuje se svima
0
0
Koje je savršeno vreme tokom dana, za konzumaciju badema i oraha
0
0
U kakvoj su vezi crveno meso i dijabetes tipa 2 otkriva studija koja je obuhvatila 2 miliona ljudi
0
0
Origano: Više od ukusnog začina – otkrijte njegove zdravstvene prednosti
0
0
Dragocen prah ljuske jajeta: Zašto ih više nećete bacati?
0
0
Repa treba što češće da se nađe na našem tanjiru zbog ove 4 zdravstvene prednosti
0
0
11
12
13
14
15
16
17
Eur:
<% exchange.eur %>
Usd:
<% exchange.usd %>