Ishrana

Zeleni čaj može da pretvori telo u „mašinu za sagorevanje masti“

Bosiljak može da pomogne kod zubobolje i raznih vrsta bolova

Crni biber može da posluži za lečenje zaraznih bolesti i protiv patogena koji se prenose hranom

3 domaća recepta za zdrave sladolede bez šećera, mleka, jaja i aditiva

Saveti lekara: Šta smete da jedete ako vas na odmoru snađu dijareja, prehlada, upala uha ili grla…

Lubenica je osveženje bogato vodom i mineralima, odličan je diuretik i borac protiv upala

Sladoled je sinonim za leto, a ove 4 grupe ljudi bi trebalo da ga izbegavaju

Brazilski orah bogat je selenom i može da pomogne u radu tiroidne žlezde

Kupina je lek iz prirode protiv malokrvnosti pa joj zato tepaju „vino za krv“

Detoksikacija organizma u 15 koraka, po savetu nutricioniste Maje Astaloš

Gde grešimo kada počnemo da skidamo kilograme i kako se leči gojaznost, otkriva profesor dr Jagoda Jorga

Hrana za dobro pamćenje i bolju koncentraciju može i da nas podmladi

Prokelj reguliše nivo šećera u krvi i pojavu osteoporoze

I hrana može da nas zaštiti od sunca, posebno kožu, kao najizloženiji organ

Breskve osvežavaju, čuvaju naš imunitet i sprečavaju „noćno slepilo“

Crno vino prija srcu, čuva zdravlje creva, a može da snizi i krvni pritisak

Đumbir, cimet i med – 3 sastojka za napitak koji vraća energiju i skida kilograme

Šljive su bogate vitaminom C, čuvaju kosti i dobar vid

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>