Ishrana

Puter od kikirikija: Zdrav izbor ili skriveni rizik za naš organizam

Koliko šoljica čaja dnevno se preporučuje pacijentima sa hroničnom bolešću bubrega

Žena koja ima više od 45 godina može lakše da smrša uz ova 4 saveta

Heljda je odlična za osobe koje boluju od visokog pritiska i dijabetesa: Ima jedno specifično svojstvo koje pšenica i ječam nemaju

Većina ljudi ujutru na prazan stomak pojede bananu, evo da li je to dobro ili ne

Kiseli kupus je super-probiotik: Kada pomaže, a kada može da ugrozi bubrežne ili srčane bolesnike

Kako šargarepa utiče na šećer u krvi i smeju li da je jedu osobe sa dijabetesom

Potpuni i nepotpuni proteini – u čemu je razlika

Hašimoto i celijakija idu „ruku pod ruku”, stanje se kontroliše ishranom: Jedan bujon je eliksir, kaže dijetetičar Aleksandra Lišanin

Da li je slanina bezbedna za osobe sa dijabetesom i kakav je njen glikemijski indeks

15 namirnica koje mogu da ubrzaju oporavak od prehlade: Ublažavaju simptome i skraćuju trajanje bolesti

Kako ishrana sa visokim sadržajem proteina pomaže da izgubimo težinu

Jutarnja kafa štiti srce i smanjuje rizik od smrtnosti za 16 odsto: Evo zašto je važno u koje vreme pijete kafu

Žučna kesa, jetra i pankreas „ne vole“ ove namirnice: Zašto je pametnije da ih zaobiđemo

Da li je dobro jesti sirov spanać

Božićna trpeza često izaziva probleme sa varenjem, mučninu i gorušicu: Vodič za što mirniji prelazak sa posta na mrsnu hranu

Povrće – šta je dobro za zglobove, srce, mozak, prostatu

Kruške deluju preventivno na stvaranje bubrežnog kamenca i heliko bakterije: Zašto bi još trebalo jesti ih redovno

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>