Povratak na Telegraf.rs
Vesti
Zdravlje
Psihologija
Ishrana
Moja priča
Vitamini
Prirodna medicina
Deca
Fitness
Lepota
Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript.
Ishrana
Kako sačuvati jetru: Ovo je lista namirnica koja joj posebno šteti – izbegavajte ih u širokom luku
9
0
Preskakanje obroka može da ima ozbiljne posledice po zdravlje: Specijalista objašnjava šta se dešava u našem telu kad ne jedemo na vreme
1
0
Ako idete na kolonoskopiju ovo treba da znate: Koju hranu treba jesti, a koju izbegavati nakon intervencije
0
0
Hemestetička percepcija je ključni deo doživljaja ukusa hrane, određuje šta volimo da jedemo a šta ne
0
0
Namirnice koje treba jesti kako biste smanjili stres
0
0
Šta osobe sa dijabetesom treba da znaju o palenti i kako utiče na nivo šećera u krvi
0
0
Tri supernamirnice koje štite mozak, srce i vitalnost
0
0
Zaslađena pića uzrok su miliona novih slučajeva dijabetesa tipa 2 i srčanih bolesti, pokazala globalna studija
0
0
Griz i njegove koristi za mršavljenje
0
0
Uporedili smo nutritivni sastav bademovog i kravljeg mleka: Ovo su prednosti, a ovo su mane
0
0
Ovo meso je odličan izbor za zdravije srce i štitnu žlezdu: Sadrži dosta proteina, a malo masti
0
0
Crveno sočivo je prirodna zamena za meso, a kako deluje na holesterol?
0
0
Puter od kikirikija: Zdrav izbor ili skriveni rizik za naš organizam
0
0
Koliko šoljica čaja dnevno se preporučuje pacijentima sa hroničnom bolešću bubrega
1
0
Žena koja ima više od 45 godina može lakše da smrša uz ova 4 saveta
0
0
Heljda je odlična za osobe koje boluju od visokog pritiska i dijabetesa: Ima jedno specifično svojstvo koje pšenica i ječam nemaju
0
0
Većina ljudi ujutru na prazan stomak pojede bananu, evo da li je to dobro ili ne
0
0
Kiseli kupus je super-probiotik: Kada pomaže, a kada može da ugrozi bubrežne ili srčane bolesnike
0
0
Kako šargarepa utiče na šećer u krvi i smeju li da je jedu osobe sa dijabetesom
0
0
Potpuni i nepotpuni proteini – u čemu je razlika
0
0
Hašimoto i celijakija idu „ruku pod ruku”, stanje se kontroliše ishranom: Jedan bujon je eliksir, kaže dijetetičar Aleksandra Lišanin
1
0
Da li je slanina bezbedna za osobe sa dijabetesom i kakav je njen glikemijski indeks
0
0
15 namirnica koje mogu da ubrzaju oporavak od prehlade: Ublažavaju simptome i skraćuju trajanje bolesti
0
0
Kako ishrana sa visokim sadržajem proteina pomaže da izgubimo težinu
0
0
Jutarnja kafa štiti srce i smanjuje rizik od smrtnosti za 16 odsto: Evo zašto je važno u koje vreme pijete kafu
0
0
Žučna kesa, jetra i pankreas „ne vole“ ove namirnice: Zašto je pametnije da ih zaobiđemo
0
0
Da li je dobro jesti sirov spanać
0
0
Božićna trpeza često izaziva probleme sa varenjem, mučninu i gorušicu: Vodič za što mirniji prelazak sa posta na mrsnu hranu
0
0
Povrće – šta je dobro za zglobove, srce, mozak, prostatu
0
0
Kruške deluju preventivno na stvaranje bubrežnog kamenca i heliko bakterije: Zašto bi još trebalo jesti ih redovno
0
0
7
8
9
10
11
12
13
Eur:
<% exchange.eur %>
Usd:
<% exchange.usd %>